ÇEVRE VE KALİTE POLİTİKASI

Pak Tavuk, her entegrede olduğu gibi üretimin farklı bölümlerinde farklı hijyen tedbirleri uygular, bu uygulamalar ilk önce yem fabrikasından başlayarak, damzılık çiftliklerine, ve oradan da Kuluçkahaneye kadar sürekli olarak devam ettirilir. Yem Fabrikası en yüksek seviyede uygulanan hijyen kuralları içinde yemi üretir ve sevk eder, damızlık çiftliklerinde, kapalı silolara bu yem dışarı ile temas etmeden nakledilir, ve damızlıkların üretimi boyunca bu döngü devam ettirilir, damızlıklarda gerekli tüm aşılamalar yapılır, çevre temizliği, kümes dezenfeksiyonu hastalıklara karşı ciddi koruma sağlar, ayrıca Veteriner hekimler sürekli olarak sürülerin sağlığını takip eder ve gereken durumlarda gerekli önlemleri alırlar. Damızlık çiftliklerinde üretilen yumurtalar, haftanın belli günleri giden bu iş için özel dizayn edilmiş yumurta kamyonu ile kuluçkahaneye sevk edilir, yumurtalar burada tasnif edilir, ve tüm dezefeksiyon ve gazlama işlemleri tamamlanmış kuluçka makinelerine aktarılır. 21 gün sonra çıkan civcivler gerekli aşılamaları yapıldıktan sonra müşterilerimize sevk edilir.

PAK TAVUK, ÜRETİMİN HER AŞAMASINDA SIKI HİJYEN KURALLARI UYGULAR VE BELLİ KONTROL NOKTALARI OLUŞTURARAK, SIKI VE DİSİPLİNLİ BİR ANLAYIŞ BİÇİMİ İÇİNDE SÜREKLİ OLARAK BU NOKTALARI DENETLER, VE MÜŞTERİLERİNE NİHAİ ÜRÜNÜ TÜM KONTROLLERİ YAPILMIŞ BİR BİÇİMDE ULAŞTIRIR. ”